Let's Click Here !

Hi wanna be my VIP in my life?

Powered by Blogger.

Xie-Xie Ni !!!

Get this widget

My Brain

Right Brain/ Left Brain Quiz
The higher of these two numbers below indicates which side of your brain has dominance in your life. Realising your right brain/left brain tendancy will help you interact with and to understand others.
Left Brain Dominance: 11(11)
Right Brain Dominance: 5(5)
Right Brain/ Left Brain Quiz

Tuesday, 29 April 2014

Aromatherapy Spray --- Alternatif Penghalau Lipas!






Alhamdulillah.

Dah jumpa produk yang selamat dan efektif.

Health-friendly & Environmental-friendly.

Keluaran orang Islam.
(itu lagi penting berbanding status B*mi*utra)

Multipurpose Aromatherapy Spray.

Kegunaan:

1) Air Freshener
2) Table Cleaner
3) Glass Cleaner
4) Ironing Aid

Ada 4 jenis aromatherapy: Pandan, Lavender, Rose Sensation dan Citrus Berries.

Di office, aku guna Citrus Berries.

Wangi ! Sembur pagi, sampai ke petang tahan.

Sebab utama aku sembur di office ----> untuk membuat cicak-cicak lari.
(Jenuh wei asyik nak cuci hasil penyahtinjaan cicak-cicak ni)

Di rumah ---- aku guna Rose Sensation untuk bahagian dapur dan toilet bawah ----> untuk menghalau lipas.

Di bahagian atas, aku gunakan Pandan --- juga untuk menghalau lipas.

Lavender aku belum guna lagi.

Maka, marilah kita bertukar ye kepada produk keluaran Muslim yang selamat dan sangat bermanfaat ini. 

Harga?

Sangat berpatutan.

RM20/per bottle/200ml

Boleh hubungi Dr Zulkifli Sharif di FB beliau atau no telefon 010-2420332.

(Aku dah siap mintak izin daripada beliau dah nak letak no phone dia kat blog).


Disclaimer: Aku tak pernah jumpa Dr Zulkifli Sharif personally. Hanya kenal melalui FB, yang mana beliau adalah pengamal perubatan yang mementingkan basic food management dan sering menasihati pesakitnya supaya tidak bergantung pada ubat-ubatan moden. Aku bukanlah duta produk ni, cuma ingin berkongsi kebaikan sesuatu produk yang terjamin dan tidak membahayakan kesihatan. 

8 comments:

  1. baru 2 hari lepas tgk member tayang @FB nak nak beli atek….huhu!!!bagus kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli kak.....bagi sayo, hok paling wangi hok citrus berries........

      Delete
    2. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

      Delete
  2. tq sangat2 for info ni...memang tgh cari car nak halau makhluk2 halus ni (cicak semut dan lipas)..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mama, lipas lah penyebab utama saya beli ni

      Delete
  3. Wah.. Terima kasih sebab share..!! Kita takut nak pakai shieltox apa semua tu nak halau lipas sebab tak suka bahan kimia plus ada baby tengah aktif merangkak kan..

    Plus memang nak halau cicak gak.

    Thanks sangat-sangat..!!

    ReplyDelete
  4. Benda baik, harus lah share kat blog, kan? Harga pun berpatutan…
    Eh baru perasan… dah lama tak jumpa cicak dan lipas… mereka tak tahan cuaca sejuk agaknya… hihihi

    ReplyDelete
  5. Salam Dini,

    Bagus ni, dia kat Penang juga ke? Rumah Mak Aji banyak sangat cicak, memang tak tahu macam mana nak buat! Besar2 pulak tu. Insya-Allah nak contact ni! TQ Dini!

    ReplyDelete