Green raw juice: Red spinach + mandarin lime + cucumber + green apple + calamansi whole Today's pre-breakfast |
Yesterday's breakfast & bento Amzar: Mini banana pancake (atta flour + an egg + 3 pcs banana + water) |
Dinner on last Sunday: Mixed-potato Gratin (Sweet potato + potato + capsicum + fresh milk + atta flour + grated cheese) |
Stock for raw juicing |
Kg Pantai Senok, Kelantan |
posted from Bloggeroid
Salam dini..
ReplyDeleteBaguh demo sokmo buat natural & healthy food utk family..
Salam Dini,
ReplyDeleteMak Aji pun pernah buat raw juicing ni dgn epal hijau, timun btg, peria katak tapi sygnya x istiqamah. kejap buat kejap x. Wish i can be like Dini, rajin! Kata kawan Mak Aji dia buat jus yg di atas ni utk mak dia yg ada diabetes dan dia boleh rasa sendiri kebaikannya.
salam dini,
ReplyDeleteseumur hidup ni..bulan ni baru tergerak hati nak beli pisang kaki tu...rupanya sangat sedap!
mcm nak try buat mixed-potato gratin tu...tepung atta pun ada lg..
Salam dini,
ReplyDeletekagum saya tgk awak mengamalkan cara hidup sihat minum raw juice macam ni. Tgk pada menu,dini tak consume karbo macam nasi ka? Harap saya pun ada kesungguhan mcm dini utk produce raw juice macam ni. :)
Salam dini....
ReplyDeletemix potato gratin tu wat camne?
teringin je tengok..
Tau dak. Saya kemas brg nak pindah....terjumpa,hadiah kahwin dulu.....blender utk buat fruit juice.
ReplyDeleteBestnya.bestnya! Bole buat raw juice mcm dini lps ni.haha