Let's Click Here !

Hi wanna be my VIP in my life?

Powered by Blogger.

Xie-Xie Ni !!!

Get this widget

My Brain

Right Brain/ Left Brain Quiz
The higher of these two numbers below indicates which side of your brain has dominance in your life. Realising your right brain/left brain tendancy will help you interact with and to understand others.
Left Brain Dominance: 11(11)
Right Brain Dominance: 5(5)
Right Brain/ Left Brain Quiz

Friday, 3 February 2012

Renung-renungkan Part II

Mama = Mama pon apa kurangnya, kreatif dengan yogurt utk si kecil! Saya belum berkesempatan  try lagi utk Amzar, sebab abang Ajwad 'giler' yogurt, pantang nampak !

Kamalia = rajin 'bereksperimen' ajer ....ehhehehehe....

Asmara = Kak As, dah 2 tahun boleh bagi terus camtu jer, mcm makan nasi or boleh juga kak As buat macam sushi atau nasi kepal...... (teringat cerita Oshin popular dgn nasi kepal kan.....)...

 Mariambebakar   = wah bakal ada future baby.....bagus, bagus, perancangan kena ada.....eheeee

MaryaYusof = Kt sini selalu beli kt kedai organik atau Jusco (bahagian organik). I rasa kt Peru ada kot, sebab kt packaging tulis benda ni asal drp Peruvian Andes....hehehhehe

ummi_ziz = insyaAllah ada kot kt sana Izu.....happy searching.

アヌムちゃん = saya pun 1st time jumpa...dulu time anak sulung, tak pulak jumpa...hhehehhe...by the way, salam kenal ya, TQ folo sini.....

Mariambebakar , Kamalia , Sue-Rya AQ , Ad-Dien & to all bloggers = semoga Allah memberi kekuatan pada kita semua utk terus belajar dan belajar, dan berupaya utk membezakan yg hak dan yg batil.....aminnnn....



Copy from FB wall kawan-kawan dan students...untuk renungan bersama....moga bermanfaat...





2 comments:

  1. sekarang ni memang banyak ilmu yang berguna dishare kat fbkan.

    ReplyDelete